Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Листопад » 24 » Осінній день краси
10:40
Осінній день краси

Осінній день краси

Ось знову прийшла у гості величава і чарівна красуня-осінь,яка завжди по-новому дивує нас своїми барвами.

Теплого осіннього дня 16вересня у Подолянському НВК знову було проведене щорічне традиційне Свято квітів.Незважаючи на несприятливі погодні умови,діти за допомогою батьків та вчителів знайшли квіти для неповторних чудових букетів.Усі класи школи взяли активну участь у виставці-конкурсі квіткових композицій.Кожен клас намагався придумати щось таке,щоб захопити іздивувати присутніх.

Цьогорічне свято приурочили 25-ій річниці Незалежності України,тому більшість композицій носили патріотичний характер.У початкових класах свято розпочала вступним словом учителька 1-го класу Валентина Андріївна,яка майстерно зосередила увагу присутніх на неповторній красі та значенні квітів у житті людини. Хоча її вихованці були найменшими на святі,але вони вміло продекламували вірш «Україно моя» і дружно заспівали пісню про перший у їхньому житті дзвоник.Другокласники у своїй пісні згадали про вірних чотириногих друзів і не забули подякувати дідусям та бабусям за їхню доброту,ніжність та ласку. Третьокласники виконали пісні «Квітуча Україна» та «Сонячний віночок»,які були пройняті патріотизмом та любов'ю до рідного краю.Звеселили свято учні 4класу танцем-піснею «Кольорові парасольки». Ранок у молодших школярів закінчився пісенною композицією «Україна - моє ім'я».Директор школи Троян Н.М. висловила щиру подяку дітям початкових класів за активність та відповідальність у підготовці цікавого та змістовного свята.

Але на  цьому свято не закінчилось.На зміну молодшим учням прийшли старшокласники,які також підготували вечір квіткових композицій.Багато прикладених зусиль та старань не пройшли даремно,найкращі ідеї діти перетворили у реальність. Ведучими цього культурно-масового заходу були п'ятикласники. У квітковому залі велично прозвучали у їхньому виконанні пісні «Донечка Вкраїни» та «Нехай цвіте моя земля». Очі дітей переповнювала радість та переживання,адже це був їхній перший виступ у старшій школі. Темою любові до рідного краю продовжили вечір учні шостого класу, які виконали пісню «Рідна моя земля». Неповторним став вірш «Ти мене чекай» у виконанні учениці 7класу Троян Діани. Закликом до впевненості у своїх силах стала пісня семикласників «Годі браття сумувати». Учні 8класу провели з присутніми різноманітні цікаві конкурси та загадки,розсмішили всіх кумедними сценками. Вечір закінчився піснею 9класників «Я дитя твоє,Україно»

Свято вдалося на славу. Діти отримали великий заряд позитивних емоцій,а їхні очі світилисянеповторним блиском захоплення та радості. Присутні ще раз переконалися,що учні нашої школи талановиті – гарно вміють декламувати вірші, зачаровувати дзвінким голосом, бути чудовими акторами. Всі розійшлися щасливі задоволені.

Діана Троян,Діана Горбатюк,члени гуртка

«Юний журналіст» Подолянського НВК

Переглядів: 429 | Додав: Gosha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: